Hesabım
    Alexander Skarsgård Yönetmen Koltuğunda, Florence Pugh Başrolde!

    "The Pack" adlı gerilim filminde Florence Pugh ve Alexander Skarsgård birlikte rol alacaklar.

    AMC

    Son olarak, Olivia Wilde'ın çok tartışılan filmi "Don't Worry Darling"de rol alan Florence Pugh, Alexander Skarsgard'ın yöneteceği "The Pack" adlı gerilim filminde başrolde oynayacak.

    Skarsgard'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosunu Rose Gilroy kaleme aldı. Adını yeni yeni duyuran Gilroy aynı zamanda Scarlett Johansson ve Channing Tatum'lu romantik komedi "Project Artemis"in de senaristi.

    "The Pack" nesli tükenmek üzere olan kurtlarla ilgili bir belgesel çekmek için Alaska'nın vahşi doğasına giden bir grup cesur belgeselciyi konu alıyor. Belgesel ekibi zorlayıcı bir çekimden sağ kurtulur ve prestijli bir ödül töreninde yeniden bir araya gelir. Ancak geçmişlerindeki ölümcül bir sırrın tehditkar varlığı onları huzursuz kılar. Ekip bu sırrı örtbas etmeye çalıştıkça gömülü duran başka gerilimler de patlak verir...

    "Big Little Lies", "True Blood" gibi dizilerde "The Legend of Tarzan", "The Northman"gibi filmlerde izlediğimiz Alexander Skarsgard, filmde Florence Pugh ile birlikte başrolü üstlenecek. İki isim 2018 yapımı mini dizi "The Little Drummer Girl"de de birlikte rol almıştı.

    "The Pack"in oyuncu kadrosunun geri kalanında hangi isimlerin yer alacağı henüz belli değil. Filmin çekimleri 2023 Mart'ında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top