Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Emily Blunt ve Ryan Gosling'li aksiyon filmi "The Fall Guy"ın kadrosuna Taylor-Johnson da eklendi.

    Beyazperde

    "Suikast Treni", "Tenet", "Avengers: Age of Ultron" gibi filmlerde rol alan Aaron Taylor-Johnson, başrollerini Emily Blunt ve Ryan Gosling'in üstlendiği "The Fall Guy" adlı aksiyon filminin kadorsuna dahil oldu.

    David Leitch'in yöneteceği film, 1980'li yılların popüler televizyon dizisinden uyarlandı. Dizide başrolleri üstlenen Lee Majors, Douglas Barr ve Heather Thomas, Hollywood'a dair bilgilerini yan işleri olan ödül avcılığında kullanan dublörleri canlandırdılar.

    "John Wick", "Deadpool 2", "Suikast Treni" gibi başarılı aksiyon filmlerine imza atmadan önce başarılı bir dublör olarak kariyer yapan David Leitch ve harika oyuncu kadrosunun ortaya çıkaracağı film merakla bekleniyor.

    Ryan Gosling filmde, eski görkemli dönemini geride bırakmış olmasına rağmen, uzun zaman önce birlikte çalıştığı bir yıldızla (Aaron Taylor-Johnson) birlikte yeniden bir filme dahil olan bir dublörü canlandırıyor. Ancak ortada bir problem var, yıldız kayıp... Emily Blunt ise Gosling'in karakteri ile romantik bir geçmişi paylaşan protez makyaj sanatçısına hayat veriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top