Hesabım
    Barış Manço'nun Hayatı Film Oluyor!

    Yapımcılığını TAFF Pictures'ın üstleneceği filmin çekimleri 2023'te başlayacak.

    Beyazperde

    Yazar, müzisyen ve televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, Barış Manço'nun hayatının beyaz perdeye taşınacağını duyurdu. Instagram hesabında yaptığı paylaşımda Koloğlu, filmin TAFF Pictures tarafından çekileceğini belirtti. Barış Manço filminin çekimleri 2023 yılında başlayacak. Yönetmenliği kimin üstleneceği ve Manço'ya kimin hayat vereceği ise henüz belli değil.

    Koloğlu'nun paylaşımında "Şu an için hem oyuncu hem de yönetmen arayışı sürüyor. Filmin 2023 yılında çekilmesi düşünülüyor. Ufak bir araştırma yapalım dedik. Barış Manço rolüne kim yakışır? Görüşlerinizi bekliyorum." ifadeleri yer alıyor.

    Türk müzik tarihinin efsane isimlerinden biri olan Barış Manço, 1999 yılında hayatını kaybettiğinde ardında nesiller boyunca dinlenmeye devam edilecek unutulmaz şarkılar bıraktı. Müzik kariyerinin yanı sıra yıllarca televizyon programcılığı yapan ve "Adam Olacak Çocuk", "İkinci Kahvaltı", "Dönence Dünya Turu" gibi ikonik programlara imza atan sanatçı, aynı zamanda bir filmde de rol aldı.

    1975 yılında, yapımcılığını Hürrem Erman'ın, yönetmenliğini ise Oksal Pekmezoğlu'nun üstlendiği "Baba Bizi Eversene" ile Yeşilçam'ın müzik yıldızlarına film çekme geleneğine dahil olan Barış Manço, çok sevilen bu filmin ardından oyunculuğa devam etmedi.

    Son yıllarda "Müslüm", "Bergen", "Dilberay" gibi biyografi filmleri izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. 18 Kasım'da vizyona girecek olan "Barış Akarsu Merhaba" filmi de büyük bir ilgiyle bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top