Hesabım
    Netflix'ten "Gears of War" Filmi ve Dizisi Geliyor

    Netflix, Xbox oyun serisi "Gears of War"a dayanan bir dizi proje geliştirdiğini açıkladı.

    Netflix

    Tüm zamanların en popüler Xbox video oyun serilerinden biri olan Gears of War, Netflix'le birlikte büyüyor. Oyuna odaklanan live-action bir film film ve yetişkinlere yönelik bir animasyon dizi projesi hazırlık aşamasında.

    Haber, Netflix'in resmi Twitter hesabından açıklandı. The Gears of War video oyununun piyasaya sürülüşünün 16. yılında yapılan açıklamada film ve dizi projesinin yanı sıra potansiyel yeni projeler için de açık kapı bırakıldı. Netflix ayrıca projeler için oyun geliştiricisi The Coalition ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

    İlk Gears of War 2006'da yalnızca Xbox 360'a çıktı ve Delta Squad adlı maço bir asker ekibinin, insanlığı yok eden bir yeraltı uzaylı ırkı olan Locust Horde'a karşı savaşmasını takip etti. Ana Delta Squad ekibi, Marcus Fenix, Dominic “Dom” Santiago, Augustus Cole ve Damon Baird'den oluşuyordu. Locust sürülerini dağıtmak için çeşitli ağır hizmet ateşli silahlar, roketatarlar ve üzerlerine elektrikli testere takılı tüfekler olan mızraklı tüfekler kullandılar.

    Beş ana oyun ve birkaç yan üründen oluşan "Gears of War" serisi 40 milyondan fazla kopya sattı ve onu en popüler Xbox franchise'larından biri haline getirdi. Oyunları uyarlamak için yıllar boyunca çeşitli girişimlerde bulunuldu ve “Galaksinin Koruyucuları” yıldızı Dave Bautista, Marcus Fenix karakteri için hayranların bir numaralı seçimi oldu. Bautista da“hayalimdeki rol” diyerek bu fikre sıcak baktığını belirtti. Ancak şimdilik projeyle ilişkilendirilen herhangi bir yazar, yönetmen ya da oyuncu yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top