Hesabım
    "Wind River"a Devam Filmi Geliyor!

    Devam filminin yönetmeni de Marvel Sinematik Evreni'nden...

    Acacia Filmed Entertainment

    2017 yapımı suç ve gerilim filmi "Wind River"ın devam filmi projeyi yönetecek isim ile birlikte duyuruldu. Devam filminin yönetmenliğini Marvel'ın Disney+ dizisi "The Falcon and the Winter Soldier"ı yöneten Kari Skogland üstlenecek.

    Başrollerini Jeremy Renner ve Elizabeth Olsen'in üstlendiği neo-Western suç gerilim filmi, sevilen dizi "Yellowstone"un yaratıcısı olan Taylor Sheridan tarafından yazıp yönetildi. Filmi ABD Balık ve Yaban Hayatı Servisi takipçisi Cory Lambert'ın (Jeremy Renner), 18 yaşındaki Natalie Hanson'ın (Kelsey Asbille) donmuş cesedini keşfettikten sonra, cinayeti çözmek için FBI Özel Ajanı Jane Banner (Elizabeth Olsen) ile ortak olmasını anlatıyordu. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden olumlu yorumlar alan "Wind River" gişede de başarılı bir yolculuk geçirmişti.

    Variety'nin duyurduğuna göre devam filmi için çalışmalar başladı. Resmi adı "Wind River: The Next Chapter" olan filmin senaryosunu "Friday Night Lights" ve "Lara Croft: Tomb Raider" filmlerinin de senaryolarına imza atmış olan Patrick Massett ve John Zinman kaleme alacaklar.

    Martin Sensmeier, bir uyuşturucu bağımlısı ve Natalie'nin küçük kardeşi Chip Hanson olarak geri dönecek. Bu sefer Chip için işlerin yolunda gittiğini ve izci olarak ABD Balık ve Yaban Hayatı Servisi'ne katıldığını göreceğiz. Ancak FBI kendisine ulaştığında Chip kendisini otoriteler, bir intikamcı ve evi saydığı doğa arasında kapana kısılmış bulacak. Elizabeth Olsen ve Jeremy Renner'ın geri dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil. Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top