Hesabım
    Margot Robbie'li "Babylon"dan Yeni Bir Tanıtım Yayınlandı

    Damien Chazelle imzalı filmde Brad Pitt de rol alıyor.

    Paramount Pictures, Damien Chazelle'in çılgın dönem draması “Babylon” (Babil) filminin sinemalarda gösterime girmesinden önce bir kamera arkası tanıtımı yayınladı.

    "Babylon", Amerikan film endüstrisinin sessiz filmden sesli filmlere geçiş yaptığı dönem olan 1920'lerin Los Angeles'ında geçiyor. Hollywood'un yükseldiği ve geliştiği bu erken dönemde, dizginlenemeyen bir çöküş ve ahlaksızlıkla birlikte birden fazla karakterin yükselişinin ve düşüşünün izini süren film, doğal olarak büyük bir hırs ve aşırı aşırılığın hikayesini yansıtıyor.

    Filmdeki karakterler ve hikaye kurmaca ancak Damien Chazelle, bazı karakterlerde o dönemin gerçek hollywood yıldızlarından esinlendiğini belirtiyor. Örneğin Brad Pitt'in canlandırdığı sessiz dönem film yıldızı Jack Conrad karakteri, Clark Gable'dan, Margot Robbie'nin canlandırdığı Nellie LaRoy karakteri ise Clara Bow ve Joan Crawford gibi yıldızlardan ilham alıyor.

    "Babylon"da Margot Robbie ve Brad Pitt'in yanı sıra Tobey MaguireKatherine WaterstonOlivia WildeSamara WeavingSpike JonzeJeff GarlinEric Roberts gibi isimlerin rol alıyor. Amerika'daki basın gösterimlerinin ardından karışık eleştiriler alan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 20 Ocak 2023.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top