Hesabım
    Tom Hanks'li "Hayata Röveşata Çeken Adam" Filminden Yeni Fragman!

    Marc Forster imzalı film 13 Ocak'ta vizyona girecek.

    Başrolünü usta oyuncu Tom Hanks'in üstlendiği "Hayata Röveşata Çeken Adam" (A Man Called Otto" filminden altyazılı yeni bir fragman yayınlandı. New York Times’ın çok satanlar listesinde zirveye tırmanan komik ve dokunaklı kitaptan uyarlanan film, huysuz dul Otto Anderson'ın hikâyesini anlatıyor.

    Filmin yönetmenliğini "Finding Neverland", "World War Z", "Christopher Robin" gibi filmlere imza atan Marc Forster üstlenirken, başroldeki Tom Hanks'e Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) ve Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) eşlik ediyor.

    "Hayata Röveşata Çeken Adam"ın konusu kısaca şöyle: Tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan Otto'nun yan dairesine hayat dolu genç bir aile taşınır. Karnı burnunda yeni komşu Marisol, kıvrak zekasıyla Otto'nun dişine göre bir rakip olduğunu ispatlar ve atışmalarla başlayan ilişkileri, Otto'nun hayatını ters yüz edecek bir dostluğa dönüşür.

    Fredrik Backman'ın "Hayata Röveşata Çeken Adam" adlı romanından uyarlanan senaryoyu Oscar adayı senarist David Magee (Life of Pi, Finding Neverland) kaleme aldı. Aynı romandan uyarlanan 2015 tarihli İsveç filmi "A Man Called Ove" 2017 yılında En İyi Uluslararası Film Oscar'ı için yarışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top