Hesabım
    Netflix'in Yeni Filmi "Özel Ders" Ne Zaman Yayınlanacak?

    Bensu Soral başrollü filmden ilk fragman yayınlandı.

    Netflix Türkiye'nin orijinal içeriklerine bir yenisi daha ekleniyor. Romantik komedi türündeki "Özel Ders"16 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen filmden ilk resmi fragman yayınlandı.

    "Özel Ders"in başrolünü Bensu Soral üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Halit Özgür Sarı, Helin Kandemir, Hatice Aslan, Hülya Gülşen Irmak, Murat Karasu, Elif Ceren Balıkçı, Deniz Altan, Rami Narin gibi isimler yer alıyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Genç bir kadın olan Azra (Bensu Soral), özel ders adı ile gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapar, aşk hayatlarında yol gösterici olur. Ancak onun hayatı, apartmanlarına yeni gelen komşusu sayesinde bambaşka bir hal alır. Yeni yakışıklı komşusu, Azra'ya bildiği doğruları unutturur. Ne de olsa terzi kendi söküğünü dikemez...

    Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği "Özel Ders"in senaryosu Murat Dişli ve Yasemin Erturan'ın imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise "Kocan Kadar Konuş", "Arif v 216", "Hedefim Sensin" gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmiş olan Kıvaç Baruönü oturuyor.

    "Özel Ders" 16 Aralık'ta sadece Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top