Hesabım
    Cinsel İstismar Davalarıyla Gündeme Gelen Kevin Spacey Sinemaya Dönüyor

    Spacey, "Control" adlı bağımsız yapımda seslendirme yapacak.

    .

    Son yıllarda birbiri ardına gelen cinsel taciz ve istismar suçlamalarıyla gündeme gelen Kevin Spacey'nin yeni sinema projesi belli oldu. Oyuncu, Anthony Rapp tarafından kendisine açılan cinsel saldırı davasını kazanmış olsa da İngiltere'da hala bir dizi suçlamayla karşı karşıya.

    "American Beauty", "The Usual Suspects", "Se7en" gibi 90'lı yılların klasik filmlerinin yanı sıra yakın dönemde "House of Cards" dizisinde ABD Başkanı Frank Underwood olarak izleyici karşısına çıkan 63 yaşındaki aktör, İngiliz yapımı bağımsız gerilim filmi "Control"de sesiyle yer almaya hazırlanıyor.

    Film, kendisini Başbakan (Mark Hampton) ile bir ilişkide bulan bakan Stella Simmons'ı (Lauren Metcalfe) konu alıyor. Bakan Simmons, sürücüsüz arabasıyla eve giderken, aracının, ilişkisini bilen biri tarafından kaçırıldığını fark eder. Londra sokaklarında giden arabanın içinde gerilimli bir macera başlar. Kevin Spacey, filme arabayı kaçıran gizemli kişinin sesi olarak dahil olacak.

    Filmin yönetmen koltuğundaki Gene Fallaize, şimdiden çok tepki alan bu oyuncu seçiminde oldukça kararlı görünüyor. Yönetmen Variety'e, oyuncuya olan sevgisinden ve rolü Sppacey'yi düşünerek yazdığından şu sözlerle bahsetti: "O bizim neslimizin en büyük aktörlerinden biri. Özel hayatı bir yana - bu hakkında yorum yapamayacağım ve hakkında hiçbir bilgim olmayan bir şey - oyunculuk harikalarından biriyle çalışmak için bir fırsat."

    Film haberi, İngiltere Kraliyet Savcılı Makamı'nın Spacey'nin yedi yeni suçla yargılanacağını açıklamasının hemen ardından geldi. Mayıs ayında, Spacey'nin 2005 - 2013 arasında, Londra ve Gloucestershire'da üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlarından yargılanacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz hafta davasına yedi yeni suç eklenen aktör, Haziran 2023'te hakim karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top