Hesabım
    John Krasinski, Marvel'a Dönecek mi?

    Krasinski "Doctor Strange 2"de Mr. Fantastic olarak rol almıştı.

    Disney

    Marvel hayranları yeni "Fantastic Four" filminin oyuncu kadrosunun açıklanmasını heyecanla beklerken, Mr. Fantastic / Reed Richards rolünü üstlenen en son isim olan John Krasinski filmde yer almasıyla ilgili herhangi bir görüşme yapmadığını açıkladı.

    Hayranların bu role uzun zamandır yakıştırdığı Krasinski, Mayıs ayında vizyona giren "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmindeki alternatif evrende kısa bir sahnede yer almıştı. Marvel Studios'un Comic-Con'da yeni "Fantastic Four" filmini duyurmasıyla birlikte, John Krasinski'nin role geri dönüp dönmeyeceği hakkında spekülasyonlar arttı.

    Şu sıralarda, 21 Aralık'ta 3. sezonu yayınlanacak olan "Jack Ryan" dizisinin basın turlarını gerçekleştiren Krasinski'ye sorulan sorulardan biri de kaçınılmaz olarak buydu. Kransinski, Kevin Feige ile Mr. Fantastic'i "Fantastic Four"da ya da herhangi başka bir Marvel projesinde canlandırma konusunda görüşüp görüşmediği sorusuna "Hiçbir görüşme olmadı, aslında yaptığımı tek görüşme Jack Ryan'ın son haftalarındaydı" dedi.

    Krasinski sözlerine şöyle devam etti: "Kevin Feige beni aradı ve 'Los Angeles'a uçup kum havuzumuzda bir günlüğüne oynar mısın?' dedi. Bundan onur duyardım. Çekimlerimiz tamamlar tamamlamaz Budapeşte'den hemen uçtum ve doğrudan Doctor Strange setine gittim. Bütün o karakterlerin ve o dünyanın büyük bir hayranıyım, dolayısıyla o kum havuzunda bir gün oynayabilmek büyük bir heyecandı!"

    Krasinski'nin Reed Richards versiyonu, "Doctor Strange 2"deki küçük sahnesinin sonunda Scarlett Witch tarafından öldürülmüş olsa da çoklu evrenler hikayesi aracılığıyla Marvel'ın onu geri getirme ihtimali hala var. "WandaVision" yönetmeni Matt Shakman'ın yöneteceği "Fantastic Four"un şu anda senaryosu yazılıyor. Kevin Feige bu süreçte oyuncu seçimine odaklanacağını söylemişti.

    “Fantastic Four” Filminin Senaristleri Belli Oldu

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top