Hesabım
    Henry Cavill'den Kötü Haber!

    Henry Cavill "Superman" hakkında ne dedi?

    DC

    Henry Cavill yeniden Superman'i canlandıracak mı, canlandırmayacak mı sorusu bir süredir gündemi meşgul ederken, James Gunn ve Peter Safran'ın yaptığı açıklamaların ardından, bu kez Cavill'den konuya dair bir açıklama geldi.

    James Gunn: Superman En Büyük Önceliğimiz

    Henry Cavill, Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, Superman olarak geri dönmeyeceğini açıkladı. "Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve maalesef kötü haber millet. Sonuç olarak, Superman olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında stüdyo tarafından geri döneceğimin açıklanmasının ardından, bu haberi vermek kolay değil ama hayat bu. Nöbet değişimi gibi şeyler olur. Buna saygı duyuyorum,” diye yazdı.

    Henry Cavill'in hemen öncesinde James Gunn bir tweet atmış ve ve DC evreni için sıralamanın hazır olduğunu, yeni yılın ilk günlerinde yeni projeleri hakkında bilgi verebileceklerini belirtmiş, bu projelerin içerisinde Superman'in de olduğunu ancak, karakterin önceki hayatına odaklanacak bir proje olması sebebi ile Superman'i Henry Cavill'in canlandırmayacağını belirtmişti. James Gunn, Henry Cavill ile harika bir toplantı yaptıklarını ve yine birlikte çalışabilecekleri bir çok başka projeden bahsettiklerini de tweetine ekledi.

    Bakalım önümüzdeki günlerde DC evreni nasıl şekillenecek?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top