Hesabım
    Kaza Geçiren Jeremy Renner'ın Durumu Kritik!

    Aktörün durumunun "kritik ama stabil" olduğu açıklandı.

    .

    Aktör Jeremy Renner, Pazar günü meydana gelen hava koşullarına bağlı bir kazanın ardından hastanede yatıyor. Resmi açıklamaya göre Renner'ın durumu kritik ama stabil.

    Bir sözcü yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Jeremy'nin bugün erken saatlerde kar kürerken hava durumuna bağlı bir kaza geçirdikten sonra aldığı yaralarla kritik ancak stabil durumda olduğunu doğrulayabiliriz. Ailesi yanında ve kendisine çok iyi bakılıyor.” Renner'ın geçirdiği kaza ve yaraları hakkında daha fazla ayrıntı kamuoyu ile paylaşılmadı.

    Aktörün bugün erken saatlerde ABD'de Nevada, Reno yakınlarındaki Mt. Rose Ski Tahoe yakınlarındaki yerel bölgedeki evinin yakınındaki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Bölgede yılbaşı gecesi şiddetli bir fırtına yaşandı ve 35.000 ev elektriksiz kaldı.

    İki kez Oscar adayı olan ve Marvel Sinematik Evreni'nin Hawkeye'ı olarak büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncu, daha önce de ağır yaralanmalar geçirmişti. 2017'de "Tag"ı çekerken meydana gelen bir kazada, Renner'ı iki kolunu da kırmıştı. Sahne gereği aktörün üst üste sıralanmış sandalyelere tırmanması gerekiyordu ancak donanımdaki bir kırılmaya bağlı olarak Renner devrildi ve hastaneye kaldırıldı.

    Jeremy Renner, şu anda Taylor Sheridan'ın 15 Ocak'ta prömiyeri yapılacak olan “Mayor of Kingstown” dizisinin ikinci sezonunda başrolü oynuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top