Hesabım
    Nicolas Cage'in Kont Dracula Olduğu "Renfield"dan İlk Fragman!

    Korku - komedi filmi, Dracula'nın uşağı Renfield'la olan ilişkisini modern dünyaya taşıyor.

    Nicolas Cage'in, Bram Stoker tarafından yaratılan ikonik vampir Kont Dracula'ya hayat verdiği aksiyon - komedi filmi "Renfield"ın ilk fragmanı yayınlandı. Film adını, Dracula'nın meşhur uşağı Renfield'dan alıyor.

    Kitapta, Renfield bir akıl hastensinde yatar ve zihinsel sanrılardan muzdarip olduğu düşünülür ancak aslında o, gerçekten de Transilvanya kontunun sadık hizmetkarıdır. Fragmanda, Nicholas Hoult tarafından canlandırılan bu karakterin, bir terapi grubuna gittiğini ve kendisini yiyip bitiren toksik ilişkiden kurtulmak istediğini görüyoruz.

    Karanlık kontun uşağı olarak çalıştığı yüzyıllardan sonra, artık rahat bir nefes almak isteyen Renfield, harekete geçmiştir geçmesine ama bu hiç de kolay bir iş değildir. Çevresindeki kimse, gerçekten nasıl bir durumdan bahsettiğini anlamaz. Filmin aksiyon sahnelerine kısa bir bakış atmamızı sağlayan fragmanda, Renfield'a bu yolculukta eşlik edecek polis Rebecca'yla (Awkwafina) da tanışıyoruz.

    Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce “The LEGO Batman Movie” ve “The Tomorrow War” filmlerine imza atan Chris McKay oturuyor. "The Walking Dead" dizisinin yaratıcısı Robert Kirkman tarafından ortaya atılan bir fikirden geliştirilen senaryoyu "Rick and Morty" senaristi Ryan Ridley kaleme aldı.

    "Renfield" 14 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top