Hesabım
    Joaquin Phoenix "Beau is Afraid" Fragmanında Aklını Kaçırıyor!

    Ari Aster'in, Joaquin Phoenix başrollü yeni filminden ilk fragman paylaşıldı.

    A24, "Hereditary" ve "Midsommar" filmlerinin beğenilen yönetmeni Ari Aster'ın yeni filmi "Beau Is Afraid"den ilk fragmanı paylaştı. Başroldeki Joaquin Phoenix filmde başarılı bir girişimci olarak rol alıyor ve hikaye bu karakteri çocukluğundan yetişkinliğine onlarca yıl boyunca takip ediyor.

    Filmin resmi özetinde konusu şu şekilde özetleniyor: "Yazar-yönetmen Ari Aster imzalı bu cesur ve zekice ahlaksız yeni filmde, paranoyak bir adam annesinin yanına evine dönmek için destansı bir yolculuğa çıkıyor." Fragmanda Beau'nun zihnin sınırlarında bir yolculuğa çıktığını görüyoruz.

    Filmin oyuncu kadrosundai Phoenix'in yanı sıra; Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones ve Richard Kind yer alıyor.

    Daha önce "Disappointment Blvd" olarak adlandırılan "Beau Is Afraid", Aster'in sırasıyla 2018 ve 2019'da piyasaya sürülen korku hitleri "Hereditary" ve "Midsommar"ın ardından A24 ile üçüncü ortak çalışması. Yönetmen bu filmi bir "kabus komedisi" olarak tanımlıyor ve sıradaki projelerinde korkuya döneceğini belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top