Hesabım
    Gişede Çarpıcı Bir Başarıya Ulaşan Korku Filmi "M3GAN"ın Devam Filmi "M3GAN 2.0" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    James Wan ve Blumhouse "M3GAN 2.0" için kolları sıvadı...

    James Wan'ın yapım şirketi Atomic Monster ve başarılı korku filmlerine imza atan Blumhouse, hem eleştirel hem de ekonomik anlamda başarılı olan "M3GAN"ın devam filminin çıkacağını resmi olarak duyurdu. "M3GAN 2.0" başlıklı senaryo, ilk filmin senaristi Akela Cooper tarafından yazılıyor ve filmin 17 Ocak 2025'te gösterime girmesi planlanıyor.

    İlk filmde ana karakterler Gemma ve Cady'i canlandıran Allison Williams ve Violet McGraw, devam filminde de rol alacaklar. Allison Williams, "M3GAN"da yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı, ikinci filmdeyse yapımcılığı üstlenecek.

    "M3GAN" Sonrasında İzleyebileceğiniz 13 Harika Korku - Komedi Filmi

    İlk filmi yöneten Gerard Johnstone'un "M3GAN 2.0" için yönetmen koltuğuna geri dönüp dönmeyeceği bilinmiyor. Ancak yapımcılar James Wan ve Jason Blum'un kısa süre içinde Johnstone'la da anlaşması bekleniyor.

    Allison Williams, "M3GAN"da ailesinin ölümü nedeniyle yas tutan yeğenine, gerçeğe benzeyen ve yapay zekalı bir oyuncak bebek veren bir robot mühendisi olarak rol aldı. Ancak bu kararı, oyuncak bebek M3GAN'ın caniye dönüşmesiyle beklenmedik sonuçlar doğurdu.

    Film başlangıçta 18+ olarak derecelendirilmişti ancak daha sonra korku dozu azaltıldı, bazı yeniden çekimler yapıldı ve 13+ olarak derecelendirildi. Bu sayede film daha fazla genç izleyiciye ulaşabildi ve bu "M3GAN"ın gişedeki başarısında kilit rol oynadı. 12 milyon dolara mal edilen film şu ana kadar dünya çapında 92 milyon dolara ulaştı. Katil bebeğin şarkı söyleme ve dans etme anları ise sosyal medya platformlarında oldukça popüler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top