Hesabım
    "Dungeons and Dragons"tan Aksiyon ve Mizah Dolu Yeni Fragman

    "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" 7 Nisan'da sinemalarda!

    Paramount Pictures, vizyon tarihi hızla yaklaşan "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) filminden yeni bir fragman yayınlandı. Hasbro'nun dünyaca ünlü rol yapma (RPG) oyunundan uyarlanan film, Chris Pine'ın canlandırdığı Edgin karakterinin etrafında dönüyor.

    Edgin, yanlış ellere geçmesinde parmağının olduğu kayıp bir kutsal emaneti geri almak için bir araya gelen tuhaf bir hırsızlar grubuna katılır. Grubun geçimsiz üyelerinin kısa süre içinde bir ekip olarak çalışmayı öğrenmesi gerekir, çünkü hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyecektir...

    Filmin ilk fragmanı geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanmıştı. Yeni fragman, filmin aksiyon ve mizahı birleştiren tonuna ve karakterlere daha iyi bir bakış atmamızı sağlıyor. Fragman, hikayedeki farklı türdeki ejderhaları göstererek, filmin D&D geleneğini onurlandırmak için elinden gelenin en iyisini yaptığını vurguluyor.

    John Francis Daley ve Jonathan Goldstein tarafından yönetilen filmde Chris Pine'ın yanı sıra Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Hugh Grant, Justice Smith ve Sophia Lillis rol alıyor.

    "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" 7 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top