Hesabım
    Julia Garner'ın Başrolde Oynayacağı Madonna Biyografisi İptal Edildi

    Madonna, kendi yöneteceği film için oyuncuları uzun süren bir eğitim programına almıştı...

    Beyazperde

    Universal Pictures, geliştirme aşamasında olan Madonna biyografi filmini rafa kaldırdığını açıkladı ve projenin neden ilerlemeyeceği hakkında herhangi bir bilgilendirme yapmadı.

    İptal kararı, şarkıcının Temmuz ayından itibaren yılın ikinci yarısı boyunca sürecek ve Kuzey Amerika ile Avrupa'yı kapsayacak The Celebration Tour turnesini duyurmasının hemen ardından geldi. Madonna filmi kendisi yönetecekti. Filmin senaryosunu ise Diablo Cody (Juno) ve Erin Cressida Wilson (The Girl On the Train) ile birlikte kaleme aldı. Yapımcılığı ise Spider-Man filmlerinin yapımcısı Amy Pascal üstlenecekti.

    Filmin başrolünde "Inventing Anna" ve "Ozark" yıldızı Julia Garner'ın olacağı geçtiğimiz Haziran ayında açıklanmıştı. Madonna'yı canlandıracak doğru yeteneği bulmak için Emmy Ödüllü ve Oscar adayı isimlerden, şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan isimlere kadar pek çok isim değerlendirmeye alındı.

    Julia Garner'ın yanı sıra, son dönemin yükselen yıldızlarından Florence Pugh, Euphoria oyuncularından Alexa Demie ve Mayor of Kingstown dizisinde izlediğimiz Emma Laird gibi bir çok oyuncu diğer isimler arasında öne çıkmış ve Madonna'yla birlikte günde 11 saati bulan kareografi çalışmalarına, ses provalarına katılmışlardı. Sonunda Madonna'nın bizzat kendisi Julia Garner'ı seçti fakat ne yazık ki proje ilerlemeyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top