Hesabım
    "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin"in Canlı Aksiyon Uyarlaması Geliyor!

    Dreamworks'ün sevilen animasyonu şimdi live-action olarak yeniden sinemaya uyarlanıyor.

    Dreamworks

    DreamWorks'ün en sevilen animasyon filmlerinden biri olan "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin"in canlı aksiyon uyarlaması için Universal Pictures'ta çalışmalar başladı. 2025 yılının Mart ayında vizyona girmesi planlanan film için oyuncu seçmelerinin başladığı bildiriliyor.

    2010-2019 yılları arasında yayınlanan orijinal animasyon üçlemesini yazıp yöneten Oscar adayı senarist ve yönetmen Dean DeBlois, Dreamworks'ün live-action olarak uyarlanacak olan ilk animasyon filminin bu yeni versiyonunu yazmak, yönetmek ve yapımcılığını üstlenmek için geri dönüyor.

    Orijinal film, efsanevi Viking köyü Berk'te geçiyor ve Dişsiz adını verdiği yaralı bir ejderhayla arkadaş olan Hiccup adlı uyumsuz bir gencin maceralarını konu alıyor. Cressida Cowell'in kitaplarına dayanan üçleme, dünya çapında gişede 1,6 milyar dolardan fazla hasılat elde etti ve kendine özel tema parkının yanı sıra üç TV dizisi ortaya çıkardı.

    "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" uyarlamasının gündeme gelmesiyle birlikte, Dreamworks'ün, klasik animasyonlarını live-action olarak uyarlama konusunda Disney'in izinden gidip gitmeyeceği merak ediliyor. Disney "Pinokyo", "Aladdin" gibi filmlerin yanı sıra yakında çıkacak olan "Pamuk Prenses", "Küçük Deniz Kızı" gibi filmlerle bu furyayı devam ettirirken, Dreamworks'ün elinde "Kung Fu Panda", "Madagascar" ve "Shrek" gibi çok sevilen film serileri var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top