Hesabım
    "Creed 3"ten Son Fragman: Michael B. Jordan ve Jonathan Majors Ringde Karşı Karşıya!

    "CREED III : Efsane Devam Ediyor" 3 Mart'ta sinemalarda...

    MGM, vizyona girmesine sayılı gün kalan "Creed III: Efsane Devam Ediyor" filminin son fragmanını yayınladı. "Rocky" serisinin, Sylvester Stallone'suz ilk filminde, Michael B. Jordan hem Adonis Creed rolüne döndü hem de kamera arkasına geçerek kariyerinin ilk uzun metraj yönetmenlik denemesine imza attı.

    Rocky spinoff serisi Creed üçlemesini sona erdirecek olan film, Rocky'nin arkadaşı Apollo Creed'in oğlu olan Adonis'in (Jordan) profesyonel kariyerinin çok önemli bir döneminde olduğu beş yıllık bir zaman sıçramasıyla başlıyor. Adonis Creed'in hem spor hayatında hem de özel hayatında her şey yolunda gitmektedir, ancak geçmişinden gelen bir rakip tüm bunları alt üst edebilecek güce sahiptir...

    Apollo'nunki gibi büyük bir mirası taşımanın getirdiği ağırlığa yeni bir vurgu yapan fragmanda, Adonis'in çocukluk arkadaşı Damian "Dame" Andersen'in (Jonathan Majors) hapisten çıkıp Donnie'nin kendisi için inşa ettiği hayatı ondan çalmaya can attığını görüyoruz.

    Donnie'nin Bianca'ya (Tessa Thompson) "Dame geri döndüğünde, geçmiş de geri geldi" demesiyle, eski kardeşler arasında derin bir geçmiş olduğu ortaya çıkıyor ve Donnie, bir zamanlar aileden saydığı birini alaşağı etmenin getirdiği zihinsel savaşa hazırlanırken mirası ve hayatı için savaşmaya hâlâ hazır görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top