Hesabım
    "Çizmeli Kedi 3" Gelecek mi?

    Çizmeli Kedi: Son Dilek'in başarısından sonra yönetmen Joel Crawford, üçüncü bir filmin olup olmayacağını değerlendirdi.

    Dreamworks

    Dreamworks'ün son animasyon filmi "Çizmeli Kedi: Son Dilek" dünya çapında yaklaşık 425 milyon dolar kazanarak büyük bir hite dönüştü. Amerika'da Aralık ayı sonunda vizyona giren film gişenin bir numarasında yer alan "Avatar 2"yi takip ederek son dönemin en başarılı filmlerinden biri oldu.

    2018 yapımı, Oscar ödüllü "Spider-Man into the Spider-Verse"ten bu yana eleştirmenlerce en çok beğenilen animasyon film olan "Çizmeli Kedi: Son Dilek", 2011 yılında vizyona giren "Çizmeli Kedi"nin devam filmi. Shrek serisindeki sevilen karaktere odaklanan ilk spinoff filmi vizyon yolculuğunu dünya çapında kazandığı 555 milyon dolarla tamamlamıştı.

    "Çizmeli Kedi: Son Dilek" dijital olarak da yayınlanmasına rağmen gişedeki başarısını sürdürüyor ve filmin toplam kazancının, ilk filmin hasılatını geçip geçemeyeceği merakla bekleniyor. Diğer yandan filmin hayranları, üçüncü bir devam filminin yolda olup olmadığını da merak ediyorlar.

    The Playlist ile konuşan yönetmen Joel Crawford, stüdyonun şu anda seriye devam etme planı olup olmadığından haberdar görünmüyor, ancak hem Çizmeli Kedi hem de Shrek serisinin geleceği hakkında umutlu konuşuyor:

    Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum, ama bu, sevdiğimiz bu karakterler hakkındaki umut verici bir şeydi. Anlattığımız bu hikayeye inanıyoruz ve izleyicilerin hem Çizmeli Kedi tarafı hem de Shrek ile daha fazla hikaye talep edeceklerini umuyoruz. Dünyanın filmi kabulüne dayanarak bunu söyleyebileceğimi hissediyorum, 'Evet, daha fazlasını istiyoruz' demişler gibi hissettiriyor ki bu beni çok mutlu ediyor. Dürüst olmak gerekirse, tüm bu karakterlerle hikayeler anlatmaya devam etmeyi umuyorum."

    "Çizmeli Kedi: Son Dilek" filminin son sahnesinde, Çizmeli Kedi ve arkadaşları, Shrek serisinden hatırladığımız, Prenses Fiona'nın evi olan "Uzaklardaki Krallık"a doğru yol alıyorlar. Bu seyirciler tarafından yeni bir Shrek filminin yolda olduğu şeklinde yorumlandı. Dreamworks bu konuda resmi bir açıklama yapmadı ancak Crawford'un açıklaması da gösteriyor ki stüdyonun şu anda "Çizmeli Kedi 3"ten ziyade "Shrek 5"e odaklanması olası...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top