Hesabım
    Taron Egerton, James Bond Söylentilerine Son Noktayı Koydu

    Kingsman yıldızı sıradaki James Bond olup olmadığı konusunda net konuştu.

    .

    Kingsman yıldızı Taron Egerton, yeni James Bond olmak için yarıştığı yönündeki söylentilerin gerçek olup olmadığı hakkında konuştu. Daniel Craig, 2021 yapımı "No Time To Die"da role veda ettikten sonra, smokini giyecek sıradaki aktörün kim olacağı büyük bir merak konusu oldu. Kingsman serisinde canlandırdığı süper casus Eggy ile Bond'dan pek de uzak olmayan Egerton, rol için adı geçen pek çok isimden biriydi.

    Egerton, Total Film'e verdiği bir röportajda, bir sonraki 007 olmayla ilgili herhangi bir konuşmaya dahil olmadığını doğruladı. Aslında Egerton, Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson'ın aradıkları kişiyi zaten bulduklarından emin, ancak bu inancı herhangi bir gizli bilgiye dayandırmadığını vurguluyor:

    "Evet. Demek istediğim, sanırım zaten birileri var ve o ben değilim. Yani, konuşmaların bir parçası olmadım. Broccoliler ile hiç tanışmadım. Beni hiç sorgulamadılar. Baktıkları adamlardan biri hiç olmadım. Bunun için doğru kişi olduğumu düşünmüyorum. Bence bu rol için benden çok çok daha iyi adaylar var. Ama, bilirsin, çok istekli bir seyirci olurum. Onlar harika filmler."

    James Bond yarışında adı öne çıkan isim şu anda Aaron Taylor-Johnson gibi görünüyor, Taron Egerton'ın tahminlerinin kaynağı da Taylor-Johnson'ın rolü kapmaya çok yakın olduğuna dair haberler olabilir. Barbara Broccoli, henüz senaryonun bile yazılmadığını dolayısıyla sıradaki Bond aktörünü öğrenmek için biraz daha beklememiz gerektiğini belirtiyor. Yani Taylor-Johnson'ın Bond olarak seçilmesi şimdilik kesin olmaktan çok uzak ve muhtemel isimler arasında Henry Cavill, Tom Hiddleston, Rege-Jean Page gibi birçok oyuncu var...

    Aaron Taylor-Johnson "James Bond" Yarışında Öne Geçti
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top