Hesabım
    Stranger Things'in Vecna'sı DC Evreni'nde Hangi Kötüyü Oynamak İstiyor?

    Jamie Campbell Bower, DC Evreni'nde oynamak istediği rolü açıkladı.

    Netflix

    Daha önce "Camelot", "The Twilight Saga: Breaking Dawn" gibi yapımlarda oynayan ve en çok "Stranger Things" dizisindeki Vecna rolüyle tanınan Jamie Campbell Bower, yeniden yapılandırılan DC Evreni'ne Batman'in kötü karakteri Scarecrow olarak katılmak istiyor.

    .

    James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC Studios olarak yaptıkları ilk iş DC Evreni'ni yeniden başlatacaklarını açıklamak oldu. İkilinin liderliği altında, birbiriyle tamamen bağlantılı film, dizi ve animasyonlar üretilecek ve yeni, tamamen birleşik bir hikaye evreni yaratılacak.

    Matt Reeves'in Robert Pattinson'lı "The Batman" serisi bu evrenden ayrı bir şekilde devam edecek ancak yeni DCU'nun da bir Batman projesi var. "The Brave and the Bold" adlı film DCU'nun Ben Affleck'ten sonraki yeni Batman'ini tanıtacak.

    James Gunn DC Evreni'nin Geleceğini Açıkladı: Superman Legacy, Swamp Thing, Lanterns...

    Filmin Robin'i geri getireceği ve Bruce Wayne ile Damian Wayne arasındaki tuhaf baba - oğul ilişkisini merkezine alacağı biliniyor. Ancak projenin detaylarına dair diğer herhangi bir bilgi yok, buna filme dahil olacak diğer Batman karakterlerinin hangileri olacağı da dahil. Ancak Jamie Campbell Bower, Scarecrow olarak kadroya katılmaya hazır. Üstelik aktörün açıklmasından bu yönde bir adım atıldığına dair bir anlam çıkarmak da mümkün.

    Geek House Show, Youtube programına katılan Bower'a DC Evreni'ne katılmakla ilgilenip ilgilenmeyeceği sorulduğunda aktör "Son zamanlarda Scarecrow hakkında çok fazla gevezelik oldu, bu harika olurdu. Bunu yapmak eğlenceli olurdu. Çok ürkütücü, bu harika olurdu!" dedi.

    Bower'ın bu konuda konuşmalar oldu derken, DC Studios ile olan görüşmeleri mi kastettiği bilinmiyor ancak sevilen aktörün DC'ye katılma olasılığı hayranları şimdiden heyecanlandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top