Hesabım
    "Spider-Man: Across The Spider-Verse"ten Spider-Man 2099'lu Yeni Görsel

    Oscar Isaac'in seslendirdiği karakterin yeni bir görseli yayınlandı.

    Sony Pictures

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" bu yazın merakla beklenen filmlerinden biri. 2018 yapımı Oscar ödüllü "Spider-Man: Into the Spider-Verse"in devam filmi sayısız karakteri, animasyon stilleri ve hikayesiyle kesinlikle zirveye çıkmayı hedefliyor.

    Filmin resmi Twitter hesabı, Spider-Man 2099 namı diğer Miguel O'Hara karakterinin yer aldığı yeni bir görsel yayınladı. Bu görünüm, daha önce görülen kırmızı örümcek armalı lacivert kostümden tamamen farklı. Yeni görüntüde Spider-Man 2099, kırmızı ve indigo rengi vurgulu turuncu bir elbise içinde ve arkasında kocaman bir makine varken bir platformda birine doğru sıçrıyor gibi duruyor.

    Sony

    Bu filmde, her birini farklı animasyon stilleriyle göreceğimiz altı farklı Spider-Man evreni olduğu açıklanmıştı. Spider-Man 2099'lu yeni görselin renk şemaları ve arka plan göz önüne alındığında, bu onun kendi evreni gibi görünüyor.

    Karakter ilk olarak "Spider-Man: Across the Spider-Verse" filminin jenerik sonrası sahnesinde ortaya çıktı ve o zamandan beri hayranların ilgisini çekti. Oscar Isaac tarafından seslendirilen Spider-Man 2099 hakkında şimdiye kadar bildiğimiz tek şey, çoklu evrendeki Örümcek İnsanları toplamaktan sorumlu olacağı.

    Ayrıca fragmanda Miles ve Miguel'in aynı fikirde olmayacağı da vurgulanıyor. Bu da demek ki Miguel O'Hara, Miles'ın üstesinden gelmesi gereken engellerden biri olacak. Film, Spider-Punk, Jessica Drew, Spider-Man India/Pavitra Prabhakar ve daha fazlası gibi yeni Örümcek İnsanları tanıtacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top