Hesabım
    Gerard Butler Başrollü Aksiyon Filmi "Kandahar"dan İlk Fragman Yayınlandı

    Butler "Kandahar"da hayatta kalmaya çalışan bir CIA ajanını canlandırıyor.

    Open Road Films, Gerard Butler liderliğindeki aksiyon filmi “Kandahar”ın ilk fragmanını yayınladı. Filmin yönetmen koltuğunda "Angel Has Fallen", "Shot Caller" gibi filmlere imza atan Ric Roman Waugh oturuyor.

    Filmin senaryosunu Ric Roman Waugh ve Mitchell LaFortune kaleme aldı. Hikaye Afgan şehri dışında faaliyet gösteren gizli bir CIA ajanı olan Tom Harris'i (Butler) takip ediyor. Görevi açığa çıktıktan sonra Afganistan'daki tehlikeli topraklarda mahsur kalan Harris ve Afgan tercümanı, Kandahar'daki bir çıkarma noktasına ulaşmak için savaşmalı ve aynı zamanda onları avlamakla görevli yabancı casuslardan kaçınmalıdır.

    "Kandahar", Medine'nin El-Ula şehrinde çekilen ilk büyük bütçeli ABD yapımı film olma özelliğini taşıyor. Bu bölge UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan İslam öncesi arkeolojik şehir Hegra'ya ev sahipliği yapmasıyla biliniyor.

    Filmde Gerard Butler'a Navid Negahban, Ali Fazal, Travis Fimmel ve Elnaaz Norouzi eşlik ederken, Butler aynı zamanda Basil Iwanyk, Brendon Boyea, Erica Lee, Alan Siegel, Christian Mercuri, Ali Jaafar ve Scott LaStaiti ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    ABD'de 26 Mayıs Anma Günü tatilinde vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki gösterim tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top