Hesabım
    Mia Goth, Marvel'ın "Blade" Filmine Katıldı

    "Blade"in başrolünde Oscar'lı oyuncu Mahershala Ali yer alıyor.

    .

    Yakın zamanda Ti West'in "X" ve "Pearl" filmlerindeki performansıyla tüm dikkatleri üstüne çeken Mia Goth, Marvel Studios ve Disney Pictures'ın "Blade" filminde Mahershala Ali'ye katılmaya hazırlanıyor.

    "Blade" projesi şimdiye kadar bir sürü aksilik yaşadı ve uzun bir süre boyunca çekimleri ertelendi. Son olarak geçen yıl Eylül ayında, çekimler başlamadan hemen önce yönetmen Bassam Tariq, yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden ayrılınca çekimler yine durmuştu.

    Kasım ayında projeye yönetmen olarak "71"in yönetmeni Yann Demange katıldı. Filmin senaryosunu ise Emmy adayı senarist Michael Starrbury (“When They See Us”) kaleme aldı. Mahershala Ali'nin, filmi karanlık ve cesur bir tonda yapmak, daha sert MCU yapımları arasında görmek istediği ve bu nedenle yeni yazarın seçilmesine kişisel olarak dahil olduğu bildirildi.

    Bu aynı zamanda, yeni "Blade" filminin, sevgiyle hatırlanan Wesley Snipes filmleriyle potansiyel olarak daha uyumlu olacağı anlamına geliyor. Snipes, 1998'den 2004'e kadar üç filmde vampirleri avlayan DayWalker olarak rol aldı. Bu seri, bugün sinemalara hakim olan çizgi roman film dalgasını gerçekten başlatan film olarak görülüyor.

    Hikaye ayrıntıları ya da Goth'un oynayacağı rolün detayları şimdilik bilinmiyor. Mia Goth şu anda “X” serisinin “MaXXXine” adlı son filminin çekimlerini gerçekleştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top