Hesabım
    "Killers of the Flower Moon"un Süresi Güncellendi

    Martin Scorsese'nin merakla beklenen filminin süresi açıklandı.

    Apple

    Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali direktörü Thierry Freemaux, Martin Scorsese'nin dünya prömiyerini festivalde yapacak filminin süresinin 3 saat 54 dakika olduğunu belirtmişti. Bu durumda film, usta yönetmenin kariyerindeki en uzun film olacaktı.

    Ancak Deadline, filmin son kurgusunun bittiğini ve filmin süresinin net olarak 3 saat 26 dakika olduğunu, yani Freemaux'un öne sürdüğünden yaklaşık yarım saat daha kısa olduğunu duyurdu. Bu durumda Scorsese'nin en uzun filmi hala "The Irishman" (3 saat 29 dakika) olsa da, bu yine de "Killers of the Flower Moon"un sinema tarihindeki en uzun stüdyo filmlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    Variety ile konuşan Fremaux ayrıca, Apple'ın film için Fransa'da özel bir sinema gösterimi organize etmesiyle birlikte filmin artık ana yarışmaya katılmaya hak kazandığını ve bunun için resmi bir davetin sunulduğunu açıklamıştı. "Son dakikaya kadar vaktimiz var" diyen direktör "cevaplarını beklediklerini" ekledi. Scorsese'nin filminin festivalde yarışıp yarışmayacağına dair bir açıklama henüz gelmedi.

    Filmin prömiyeri 20 Mayıs Cumartesi günü Grand Theatre Lumiere'de yapılacak ve Martin Scorsese ile aktörler Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion ve Tantoo Cardinal'in prömiyere katılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top