Hesabım
    "Superman: Legacy"nin Senaryosu Tamamlandı

    Film için yapım öncesi hazırlık süreci başladı.

    Beyazperde

    Warner Bros. Dsicovery'nin DC Studios başkanı James Gunn, Superman Günü'nde hayranları sevindirdi ve DC Evreni'nin ilk sinema filmi olacak olan "Superman: Legacy"nin senaryosunun tamamlandığını filmin ön prodüksiyonunun başladığını resmen duyurdu.

    Paylaştığı bir tweet'te "Mirasın bir parçası olmaktan onur duyuyorum" diyen Gunn, DC Comics uyarlamasında "kostümler, prodüksiyon tasarımı ve daha fazlası için" çalışmaların başladığını da ekledi.

    Film, Gunn ve DC Studios'un eş başkanı Peter Safran'ın önümüzdeki on yılda DC film ve TV evreninin gidişatını belirleyecek olan yeni girişimindeki ilk film olacak ve 2025'te izleyici karşısına çıkacak. Hikaye, daha genç bir Supermen/Clark Kent'i merkeze alacak bu nedenle Henry Cavill role geri dönmüyor ancak yeni Superman'in kim olacağı da henüz belli değil.

    Son olarak Marvel'ın "Galaksinin Koruyucuları 3" filmini yöneten ve Marvel ile olan bağlarını koparan James Gunn, filmin senaryosu üstünde çalışmaya, DC Evreni'nin gelecek projelerini açıklamalarından çok önce başlamıştı. Gunn ayrıca filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

    Yeni DC Evreni'nin İlk Projesi "Waller" Olacak

    "Superman: Legacy" yeni DC Evreni'nin vizyon tarihi belli olan tek filmi. 11 Temmuz 2025'te sinema salonlarındaki yerini alması beklenen filmin ardından yeni Batman uyarlaması "The Brave and Bold", "Supergirl: Woman of Tomorrow" ve "Swamp Thing" gibi filmler gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top