Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson'lı "Kraven the Hunter" Sony'nin İlk 18+ Marvel Filmi Olacak

    Sony'nin Spider-Man evrenine vahşi bir karakter daha ekleniyor.

    .

    Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon etkinliğindeki Sony Pictures sunumunda merakla beklenen Marvel filmi "Kraven the Hunter"dan ilk görüntüler katılımcılara izletildi ve film R-Rated (18+) olduğu doğrulandı.

    "Kraven the Hunter" Sony'nin ilk R dereceli Marvel filmi olurken, sunuma katılanlar filmin ilk görüntülerini kanlı, şiddetli ve vahşi olarak tanımladılar. Çizgi romanlarda Spider-Man'in düşmanlarından biri olan Kraven'a Aaron-Taylor Johnson hayat veriyor.

    Klipte, Kraven'in bir kaçak avcı kervanını durdurduğu ve altısını da hızla öldürdüğü gösteriliyor. Bir sahne, onun bir adamın burnunu ısırdığını ve kameraya tükürdüğünü gösterirken, bir diğeri, düşmanları tuzağa düşürmek için ayı tuzakları kullandığını göz önüne seriyor.

    Klip ayrıca, klasik Spider-Man kötü adamı The Rhino'nun da filmde olacağını doğruladı. Görüntülerde birisi "Bana neden Rhino dediklerini bilmek ister misin?" diyor ve serum aracılığıyla Rhino'ya dönüşüyor.

    Taylor-Johnson'ın çizgi romanlardaki gibi aslan kafası kürkü bir cekete sahip olduğu da onaylandı ama gösterilen sahnelerde bu ceketi giymiyordu. Aktör bu karakteri canlandırmak için Sony ile birden çok filmlik bir anlaşma imzaladı. Filmde ayrıca Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott ve Russell Crowe rol alıyor.

    Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin ilk fragmanı bu yaz sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

    Avcı Kraven

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top