Hesabım
    Warner Bros. "Son Durak 6" İçin Çalışmalara Başladı

    İkonik korku serisi devam ediyor...

    .

    Korku serisi "Son Durak"ın (Final Destination) 5. filmiyle sinemalara gelmesinden bu yana 12 yıl geçti ancak seri noktalanmadı. Warner Bros. CinemaCon 2023 panelinde, efsaneyi altıncı filmle geri döndüreceğini duyurdu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man üçlemesine imza atan Jon Watts'ın senarist ve yapımcı olarak dahil olduğu projenin yönetmen koltuğunda Zach Lipovsky ve Adam B. Stein (Freaks) oturacak.

    "Son Durak 6"yı yönetmek için Lipovsky ve Stein'ın işe alındı geçtiğimiz yıl duyurulmuş olsa da Waner Bros.'ta yaşanan bütün yönetim değişikliklerinin ardından projenin hala devam ettiği bu yıl açıklandı. Yeni filmin hikaye detayları henüz bilinmiyor ancak orijinal "Son Durak"'ın yaratıcısı ve yazarı Jeffrey Reddick, şaşırtıcı bir açıklama yaparak yeni filmin klasik Son Durak formülünü takip etmeyeceğini belirtmişti.

    2000 yılında başlayan Son Durak serisi popüler kültürün unutulmazları arasına girdi. İzleyicileri korkutmak için karakterleri değil, herkeste var olan ölüm korkusunu kullanan seri, ölümün kaçınılmazlığını ve en beklemediğimiz anda geleceğini vurguladı.

    Karakterlerini birbirinden unutulmaz şekillerde öldüren filmler, bugün hala paranoyak şekilde sahip olduğumuz bir çok korkuyu zihnimize ekti: bindiğimiz hız treninin çökmesi, saunada yanmak ya da yanlış yüklenmiş bir kamyondan fırlayan tomrukların aracımıza dalması gibi...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top