Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli 10" Üç Filmlik Bir Final Macerasını Başlatacak

    Vin Diesel, 11. filmle bitmesi beklenen seriye 12. filmin ekleneceğini söyledi.

    Universal Pictures

    Hızlı ve Öfkeli yıldızı Vin Diesel, merakla beklenen "Hızlı ve Öfkeli 10" filminin bir üçlemenin ilk bölümü olacağını belirtti. Şimdiye kadar 10. filmin, destanı tamamlayacak iki filmlik bir finalin ilk ayağı olduğu düşünülüyordu, ancak görünüşe göre 11. film final olmayacak.

    "Hızlı ve Öfkeli 10"un Roma'daki dünya prömiyerinde konuşan Vin Diesel, stüdyonun daha önce kararlaştırıldığı gibi iki filmlik bir final serisi yerine bir final üçlemesi yapmak üzerine yoğunlaştığını söyledi: "Bu filmi yapmaya başlayan stüdyo, bunun iki bölümlü olup olamayacağını sordu. Ve stüdyo bu filmi gördükten sonra, 'finali bir üçleme yapabilir misiniz?' dedi."

    Serinin yıldızlarından Michelle Rodriguez de "Her hikaye de üç perde olur." diyerek bir ekleme yaptı. Vin Diesel'e "Hızlı ve Öfkeli 12" filmini resmen onaylayıp onaylamayacağı sorulduğunda ise "Burada beni sıkıntıya sokacaksınız" diyerek kaçamak bir yanıt verdi.

    Ancak tüm bu konuşmalardan yola çıkarak "Hızlı ve Öfkeli" serisinin finalinin beklediğimizden daha uzun süreceğini ve 12. filmin kısa sürede duyurulacağını tahmin edebiliriz. Serinin 11. filmi içinse çalışmalar devam ediyor ve Louis Leterrier, "Hızlı ve Öfkeli 10"da olduğu gibi yine yönetmen koltuğuna geçecek.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

    "Hızlı ve Öfkeli 10" Yeni Fragman: Tüm Yarışlar Kazanılamaz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top