Hesabım
    Jennifer Coolidge ve Brian Cox, Suç Komedisi "Riff Raff" İçin Bir Araya Geliyor

    Filmde ayrıca Dustin Hoffman ve Gabriele Union rol alıyor.

    .

    Son dönemde "The White Lotus" ile kariyerinde yeni bir sıçrama yaşayan ve dizideki performansıyla Emmy, Altın Küre, Critic's Choice ödüllerini kazanan Jennifer Coolidge ve şu sıralarda "Succession" dizisinin final sezonuyla adından söz ettiren Emmy ödüllü Brian Cox aynı filmde buluşuyor.

    HBO'nun çok sevilen ve ödüllere boğulan iki dizisi aracılığıyla Hollywood'un gözde isimleri arasında giren ikili "Riff Raff" adlı suç komedisinde Oscar'lı aktör Dustin Hoffman ve Gabrielle Union ile birlikte rol alacaklar.

    Filmin hikayesiyle ilgili detaylar henüz paylaşılmadı ancak projenin özetine göre "eski bir suçlunun, eski suç ailesi uzun zamandır beklenen bir hesaplaşma için ortaya çıktığında alt üst olan sıradan hayatına" odaklanacak.

    Dört yıldızın rol dağılımının nasıl olacağı şimdilik bilinmiyor ancak filmin prodüksiyona başlamasıyla birlikte hem karakterler ve hikaye detaylarının hem de kadroya eklenecek yeni isimlerin duyurulması bekleniyor. Çekimler önümüzdeki Sonbaharda, Eylül ayında başlayacak. Senaryosu John Pollano tarafından yazılan filmin yönetmen koltuğunda Dito Montiel oturuyor.

    Brian Cox'un sıradaki projeleri arasında, Russo Kardeşlerin Netflix için çektiği Chris Pratt ve Millie Bobby Brown'ın başrolleri paylaştığı bilim kurgu "The Electric State" ve seslendirme kadrosunda yer aldığı "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top