Hesabım
    Barry Keoghan "Gladyatör 2"den Ayrıldı, Kadroya Yeni İsimler Eklendi

    Ridley Scott'ın "Gladyatör" devam filminde oyuncu değişikliği yaşandı.

    Beyazperde

    Ridley Scott'ın 2000 tarihli Oscar'lı filmi" Gladyatör"ün devam halkası için kadroya yeni oyuncular eklenirken, önemli bir rolde izleyici karşısına çıkacak olan Barry Keoghan'ın projeden ayrıldığı duyuruldu.

    Russell Crowe başrollü orijinal filmin yaklaşık 20 yıl sonrasını anlatacak olan "Gladiator 2"nin başrolünde Paul Mescal var. Mescal, ilk filmde Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan İmparator Commodus'un yeğeni Lucius karakterine hayat verirken, Connie Nielsen Lucius'un annesi Lucille rolüne geri dönecek.

    Bu yıl "Banshees of Inisherin" ile kendinden özgüyle söz ettiren ve Oscar adaylığı alan Barry Keoghan, filmin kötü karakteri İmparator Geta rolüne seçilmişti ancak çalışma takvimindeki çakışma nedeniyle rolden ayrıldı. Geta rolünü devralması için şimdi "The White Lotus" ve "Fear Street" gibi yapımlarda rol alan Fred Hechinger ile görüşmeler yapılıyor.

    Filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katıldı. "Moon Knight" yıldızı May Calamawy, filmin kadın başrolü olarak Paul Mescal'ın karşısında rol alacak. Peter Mensah (Avatar) ve Matt Lucas (Bridesmaids) gibi yeni isimlerin yanı sıra Derek Jacobi de orijinal filmdeki Senatör Gracchus rolünü bir kez daha yineleyecek.

    "Gladyatör 2"de ayrıca, henüz açıklanmayan bir rolle Denzel Washington ve İmparator Caracalla rolüyle "Stranger Things" yıldızı Joseph Quinn izleyici karşısına çıkacak. Pedro Pascal ise detayları açıklanmayan bir rol için görüşmeleri sürdürüyor.

    Filmin 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top