Hesabım
    Florence Pugh: Marvel Filminde Oynayınca Büyük Tepki Aldım!

    Florence Pugh, MCU'ya katıldıktan sonra bağımsız film çevrelerinden tepki aldığını açıkladı.

    .

    Önümüzdeki aylarda "Oppenheimer" ve "Dune: Part Two" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Florence Pugh, Time dergisine verdiği röportajda, Marvel Sinema Evreni'ne katılmaya karar verdiğinde bağımsız film camiasındaki birçok insanın ona "kızdığını" açıkladı.

    Pugh, Greta Gerwig'in "Little Women" filmiyle Oscar adaylığı kazanmadan önce "Lady Macbeth" ve "Midsommar" gibi bağımsız filmlerde beğenilen performanslar ortaya koyarak tanınırlık kazandı.

    2021 tarihli "Black Widow" filminde Yelene Belova karakterine hayat vererek Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oldu ve Disney+ dizisi "Hawkeye"da bu rolü yineledi. Pugh, Marvel'ın merakla beklenen "Thunderbolts" filminde de rol alacak.

    Oyuncu Marvel filminde rol aldıktan sonra aldığı tepkileri şu sözlerle anlattı: "Bağımsız film dünyasındaki pek çok insan bana gerçekten çok kızdı. 'Harika, şimdi sonsuza kadar gitti' der gibiydiler. Ben de 'hayır, eskiden çalıştığım kadar sıkı çalışıyorum' dedim. Her zaman arka arkaya filmler yaptım. Sadece şimdi insanlar onları izliyor."

    Florence Pugh, Marvel rolüyle ana akım sinemaya geçiş yapsa da bağımsız filmlere sırtını dönmedi. Geçtiğimiz yıl Sebastian Lelio'nun Netlfix destekli draması "The Wonder" ile çok beğenilen bir performansa imza attı ve kısa bir süre önce eski sevgilisi Zach Braff'ın (Scrubs) yönettiği "A Good Person" filminin başrolünü üstlendi.

    Florence Pugh ve Andrew Garfield'dan Aşk Filmi Geliyor: "We Live in Time"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top