Hesabım
    Yeni Resident Evil Filmi Geliyor: "The Umbrella Chronicles"

    Yeni Ölümcül Deney filmi yolda...

    .

    2021'in son haftalarında vizyona giren "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"nin karışık eleştiriler almasına ve kötü bir gişe performansı göstermesine rağmen, görünüşe göre Sony yeni bir Ölümcül Deney filmi yapmak için hazırlıklara başladı.

    Bloody Disgusting'in haberine göre Kanada’nın Ontario eyaletinde yer alan Sudbury kenti, burada çekilecek "Resident Evil: The Umbrella Chronicles" adlı film için eyalet bütçesinden fon alıyor. Haberin ilk kaynağı ise şehrin yerel haber sitesi Sudbury.com. Kanada'nın bu şehri, "Welcome to Raccoon City"nin de çekim yerlerinden biriydi.

    Sony Pictures, Johannes Roberts'ın yönettiği filmin devam filmini resmi olarak duyurmadı, ancak jeneriğin bir devam filmi ima ettiği göz önüne alındığında, işler yolunda gibi görünüyor. Devam filmi, adını 2007'de çıkan Resident Evil: The Umbrella Chronicles oyunundan alıyor. Serinin merkezinde yer alan T-Virüsü’nü üreten ve biyolojik silahlar üzerinde çalışan Umbrella isimli şirketin perde arkasına odaklanan oyun, genel olarak beğeniyle karşılandı.

    Roberts'ın yönettiği "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"de Claire Redfield rolünde Kaya Scodelario (Crawl), Jill Valentine rolünde Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp), Chris Redfield rolünde Robbie Amell (Upload), Albert Wesker rolünde Tom Hopper (The Umbrella Academy), Leon S. Kennedy rolünde Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) ve William Birkin rolünde Neal McDonough (Yellowstone) rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top