Hesabım
    Bryan Cranston'dan Hayranlarını Üzen Açıklama

    Emmy Ödüllü "Breaking Bad" yıldızı oyunculuğu bırakacağını açıkladı.

    HBO

    Yaklaşık kırk yıllık oyunculuk kariyerinden sonra Bryan Cranston, artık emekli olmaya hazır olduğunu söyleyerek hayranlarını üzdü. Aktörün emeklilik kararının arkasında yatan neden ise karısıyla daha fazla zaman geçirmek istemesi. Ancak neyse ki seyircilere yeni projeler sunacağı üç yıl daha var.

    Cranston, British GQ ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, 2026 yılının profesyonel oyunculuk kariyerinin son yılı olabileceğini açıkladı: "Paradigmayı bir kez daha değiştirmek istiyorum. Robin son 24 yıldır kuyruğuma tutunarak hayatını sürdürüyor. Artı bir oldu, bir ünlünün karısı oldu. Hayatını benimkine göre döndürmek ve ayarlamak zorunda kaldı. Bundan muazzam bir fayda gördü, ama biz dengesiziz. Bunu seviyelemek istiyorum. O bunu hak ediyor."

    Cranston son olarak, Wes Anderson'ın 16 Haziran'da vizyona girecek olan yeni filmi "Asteroid City"de bir televizyon programını sunucusunu canlandırdı. Filmde aktöre, Wes Anderson'ın filmlerinde görmeye alışık olduğumuz şekilde yıldızlarla dolu bir kadro eşlik ediyor.

    Asteroit Şehir
    Asteroit Şehir
    Vizyon tarihi 16 Haziran 2023 | 1s 46dk
    Yönetmen Wes Anderson
    beraberinde Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks
    Basın
    2,3
    Üyeler
    2,5
    Beyazperde
    2,0

    Cranston, yakın zamanda sona eren son drama dizisi "Your Honor"da güçlü bir performans sergiledi ve Altın Küre adaylığı elde etti. Aktörün etkileyici kariyerindeki en ikonik rol ise "Breaking Bad"de canlandırdığı Walter White oldu. Kanser olduğunu öğrenen ve tedaviyi karşılayacak parası olmadığı için eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile suç dolu bir hayata adım atan öğretmen rolü Cranston'a 6'sını kazandığı 9 Primetime Emmy adaylığının yanı sıra, Altın Küre, Satellite gibi ödüller de kazandırdı.

    Cranston ayrıca 2016 yılında, biyografi filmi "Trumbo"daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar'a aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top