Hesabım
    "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin Devamı Gelecek mi?

    Mario'yu seslendiren Chris Pratt devam filmi hakkında konuştu.

    Universal Pictures

    Yılın yarısını tamamlamaya yaklaşırken, hiçbir film Universal Pictures ve Illumination'ın "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin başarısını geçemedi. Film bugüne kadar çok sayıda gişe rekoru kırdı, dünya çapında bilet satışlarında 1.313 milyar dolar, dijital yayın gelirinde en az 75 milyon dolar elde etti.

    Böylece kaçınılmaz soru ortalıkta dolaşmaya başladı - devam filmi ne zaman gelecek?Filmin başarısıyla, Nintendo ve Illumination'ın yeniden birlikte çalışmasını kesin kılıyor ve sorumlular belirtmeden daha fazla filmin yolda olduğunu ima ettiler.

    Şimdi, filmde Mario'yu seslendiren Chris Pratt, ET Online ile gerçekleştirdiği röportajda devam filmi ile ilgili haberlerin çok yakında gelebileceğini söyledi:

    "Bir yazarların grevinin ortasındayız ve bu nedenle her şey duraklatıldı ve doğru nedenlerle askıya alındı. WGA'yı ve yazarlarımızı gerçekten destekliyorum. Müzakereler tamamlandığında ve yazarlar ilerleme konusunda kendilerini rahat hissettiklerinde, bundan sonra ne olacağı hakkında konuşmaya başlamanın zamanı gelecek.

    Yine de destek için çok minnettarız. [Bu] filmin ne kadar başarılı olduğu beni gerçekten şok ediyor. Demek istediğim, insanların onu benim heyecanlandığım şekilde seveceğini umuyordum, ama dünya çapında gerçekten çok farklı kuşaklardan insanlar onu seviyor.

    Mario'yu seviyorlar… Gerçekten eğlenceli, komik, sevimli, iç açıcı bir film ve Tanrım, bunun bir parçası olduğuma inanamıyorum."

    Nintendo ve Illuminitaon iş birliği yalnızca Mario filmi ya da filmleriyle devam etmeyecek. "Legend of Zelda", "Starfox" gibi oyunların sinema uyarlamaları üstünde de çalışmalar devem ediyor.

    "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin Başarısını Daha Fazla Nintendo Filmi Takip Edecek

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top