Hesabım
    Scarlett Johansson, Gizli Marvel Projesi Hakkında Son Güncellemeleri Paylaştı

    Johansson Black Widow rolüyle vedalaştı ama Marvel ile çalışmaya hala devam ediyor...

    Disney

    Scarlett Johansson'ın Black Widow karakteriyle dahil olduğu sekiz filmlik Marvel ortaklığı, 2021 yılındaki ilk ve tek solo filmi "Black Widow" ile birlikte son buldu. Ama Johansson, yalnızca rolüyle vedalaştı, Marvel Studios ile değil.

    Aynı zamanda yapımcılık da yapan ve Marvel oyuncuları içinde kendi filminin yapımcılığını paylaşan ilk isim olan Johansson, Marvel Studios başkanı Kevin Feige ile birlikte yeni ve "çok gizli" bir proje üstünde çalışıyor. Ne yazık ki ilk duyurulduğundan bu yana, proje hakkında "Black Widow" ile alakalı olmadığı dışında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

    Aradan geçen birkaç yılda hiçbir gelişme yaşanmaması, projenin iptal olup olmadığı sorularını gündeme getirmişti. Ama Scarlett Johansson, çalışmaların halen devam ettiğini açıkladı.

    16 Haziran'da vizyona girecek yeni filmi "Asteroid City" için düzenlenen bir basın toplantısı sırasında Johansson, ComicBook.com'a konuşarak projenin rafa kaldırılmadığını belirtti ama detaylar hakkındaki gizliliği korudu. Johansson ayrıca, senaristler grevinin projedeki çalışmaları engellediğini de belirtti:

    "Hala oluyor. Evet. Hala oluyor, [ama] şu anda değil çünkü şu anda hiçbir şey olmuyor. Yazarların grevini ve potansiyel olarak kendi grevimizi beklerken hepimiz bir nevi bu bekleme durumu içindeyiz. Grevden hemen önce, projenin geliştirme sürecinin ortasındaydık ve şimdi her şey patlama noktasına geldi."

    Gizli proje, ilk kez Johansson ve Disney arasında, "Black Widow"un dijital yayını hakkındaki çekişmesinden sonra duyuldu. Pandemi nedeniyle sinemalarda gösterimi geciken film, aynı anda hem sinemalarda hem de Disney+'ta gösterime girdi ki Johansson'ın avukatlarına göre bu durum, sözleşmeyi ihlal ediyordu. Ekim 2021'de Disney ve Johansson yasal anlaşmazlıklarını, detayları asla açıklanmayan bir anlaşmayla çözdüler.

    Davanın ardından hem Johansson hem de Disney'in açıklamaları birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtirken, Avengers aktörünün bu son açıklaması her iki tarafın da sorunları bir kenara bırakıp yollarına devam ettiğinin sinyallerini veriyor. Bu projenin anlaşmanın bir parçası olması da olasılık dahilinde.

    Şimdiye kadar, iki kez Oscar adayı olan oyuncunun hangi Marvel projesinin yapımcılığını üstlendiğine dair hiçbir ipucumuz yok ama Taika Waititi'nin "Tower of Terror" filminde Disney için hem başrolü hem de yapımcılığı üstlenmeye hazır olduğunu biliyoruz.

    Scarlett Johansson'lı "Tower of Terror" Filmini Taika Waititi Yönetecek

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top