Hesabım
    Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı "Aşk Taktikleri 2"den İlk Fragman!

    Netflix'in romantik komedi hikayesi "Aşk Taktikleri" devam halkasıyla geri dönüyor...

    Netflix, geçtiğimiz yıl Şubat ayında vizyona giren romantik komedi filmi "Aşk Taktikleri"nin devam halkası olan "Aşk Taktikleri 2"den ilk fragmanı yayınladı. Başrollerini sevilen oyuncular Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın üstlendiği film 14 Temmuz'da yayınlanacak.

    Emre Kabakuşak'ın yönettiği Pelin Karamehmetoğlu'nun yazdığı "Aşk Taktikleri" erkekleri çözdüğüne inanan Aslı ile kadınları anladığını düşünen Kerem'in hikayesini konu ediyordu. Aslı adını saklayarak ilişkiler hakkında yazılar yazan ve bu yolla çok popüler olan bir moda tasarımcısıdır. Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır.

    Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, birbirlerini aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Ama bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları gerçekten birbirine bağlar.

    İkinci filmde Aslı, Kerem'i evlilik fikrine ikna etmek için kolları sıvarken, bir tuzağın içine çekildiğini anlayan Kerem de tam tersi yönde hareket ediyor. Atakan Çelik, Hande Yılmaz, Deniz Baydar, Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, Bora Akkaş, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu ve Ümit Erdim‘in de rol aldığı filmin senaryosu yine Pelin Karamehmetoğlu tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğundaysa bu kez Recai Karagöz var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top