Hesabım
    Yeni Batman Filmi "The Flash" Yönetmenine Emanet Edildi

    "Batman: Brave and the Bold"u Andy Muschietti yönetecek.

    .

    Haftalarca süren söylentilerden sonra nihayet resmiyet kazandı: “IT” ve “The Flash” yönetmeni Andy Muschietti, Warner Bros. Pictures'ın “Batman: The Brave and the Bold” filmini yönetecek.

    "Brave and the Bold" James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC evreninde geçen ilk Batman filmi olacak. Matt Reeves'in Robert Pattinson liderliğindeki serisi ise DC Evreni'nden bağımsız olarak "Elseworlds" hikayeleri bağlamında devam edecek.

    Film, Grant Morrison tarafından yazılan etkili çizgi roman serisine dayanacak. Bu çizgi romanlar, Bruce Wayne'in biyolojik oğlu Damian'ın "Robin" olarak babasının Batman'ine hizmet ettiği bir "yarasa ailesi" hayal ediyor. Böylece Robin karakteri, 1997 yapımı "Batman & Robin" filminden sonra ilk kez canlı aksiyon olarak yeniden beyaz perdeye gelecek.

    Batman'e George Clooney'nin hayat verdiği, ne eleştirmenlerden ne de izleyicilerden geçer not alabilen bu filmde Robin'i Chris O'Donnell canlandırmıştı. DC Evreni'nin ilk filmi olarak 2025'te vizyona girecek "Superman: Legacy" için oyuncu seçmeleri hızla devam ediyor, yeni Batman'in ve Robin'in kim olacağı hakkında ise şimdilik hiçbir ipucu yok.

    "Superman: Legacy" Başrolleri İçin Finalistler Belirlendi

    Muschietti'nin kız kardeşi ve yaratıcı ortağı Barbara, Double Dream aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek. İkili ayrıca, Warner Bros. Pictures ve Warner Bros. Television Group/Max ile paralel ilk bakış anlaşmaları imzaladı.

    Gunn ve Safran da yapımcılık için hazırlar ve Variety'ye yaptıkları açıklamada şunları söylediler:

    The Flash'ı gördük; DC Studios'un dizginlerini ele almadan önce bile ve sadece vizyoner bir yönetmenin değil, büyük bir DC hayranının elinde olduğumuzu biliyorduk. Bu muhteşem bir film - komik, duygusal, heyecan verici - Andy'nin bu karakterlere olan yakınlığı ve tutkusu ve bu dünya her karede yankılanıyor.

    Yani, 'The Brave and the Bold' için bir yönetmen bulma zamanı geldiğinde, gerçekten tek bir seçenek vardı. Neyse ki Andy evet dedi. Barbara bizimle yapımcılık yapmak için anlaştı ve biz de yola koyulduk. Onlar olağanüstü bir ekip ve DCU'da bu heyecan verici yeni maceraya atılırken daha iyi veya daha fazla ilham veren ortaklarımız olamaz."

    Muschietti, Gunn ve Safran'ın "Tanrılar ve Canavarlar" adlı ilk DC listesi için üçüncü resmi yönetmen oldu. Gunn'ın kendisi “Superman: Legacy”yi yönetiyor ve James Mangold “Swamp Thing”i yönetmeye hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top