Hesabım
    "Kraven The Hunter" İlk Fragman: Sony'nin Spider-Man Dünyası Büyüyor

    Aaron Taylor-Johnson başrollü filmden aksiyon yüklü ilk fragman paylaşıldı.

    Sony Pictures'ın merakla beklenen Marvel filmlerinden biri olan "Kraven the Hunter"ın resmi fragmanı ve ilk posteri nihayet yayınlandı. Spider-Man'in düşmanlarından biri olan Avcı Kraven'i merkezine alan film, "Venom" ve "Morbius"un ardından gelerek Sony'nin Spider-Man evrenini büyütecek.

    Filmde Kraven rolünü Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train) üstleniyor. Ancak Kraven karakteri aktörün ilk Marvel rolü değil. Taylor-Johnson 2015 tarihli "Avengers: Age of Ultron" filminde Pietro Maximoff / Quicksilver rolüyle izleyici karşısına çıkmıştı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Oscar ödüllü Russell Crowe, Oscar ödüllü Ariana DeBose, Fred Hechinger, Christopher Abbott, Alessandro Nivola ve Kraven'in genç haline hayat veren Levi Miller yer alıyor.

    Sony'nin R derecelendirmeli (18+) ilk Marvel filminde Taylor-Johnson, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlama görevine çıkan Sergei Kravinoff adlı bir Rus göçmendir. Fragman, Kraven'in çocukken bir aslan tarafından saldırıya uğramasının ardından insanüstü güç ve refleksler kazandığını gösteriyor.

    Birleşik Krallık ve İzlanda'da çekilen filmin yönetmenliğini üstlenen Oscar adayı J.C. Chandor (A Most Violent Year), senaryoyu da Richard Wenk (The Equalizer) ve Matt Holloway ile birlikte yazdı.

    "Kraven the Hunter" 6 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top