Hesabım
    Yeni DC Evreni'nin İlk Kahramanı Superman Değil Blue Beetle!

    Ağustos'ta vizyona girecek "Blue Beetle"ın yeni DC evrenine dahil olduğu açıklandı.

    Warner Bros.

    Görünüşe göre Peter Safran ve James Gunn yönetimindeki yeni DC Evreni (DCU) beklenenden erken başlayacak.

    Gunn'ın yazıp yöneteceği ve Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanan "Superman: Legacy" filminin DCU'nun ilk filmi olacağı ve birbiriyle bağlantılı dizi ve filmlerden oluşan yeni hikaye evrenini başlatacağı açıklanmıştı.

    Fakat "Blue Beetle" yönetmeni Angel Manuel Soto, Ağustos'ta vizyona girecek filminin de bu geleceğin bir parçası olduğunu belirtiyor. Total Film Magazine ile konuşan yönetmen, filmin DCU planlarına nasıl uyduğu hakkında konuşurken şunları söyledi:

    "Biz evrenin bir parçasıyız, dünyanın bir parçasıyız, DCU'nun gelecekteki projeleri için yarattıkları planların bir parçasıyız.

    Ancak geçmişteki tüm filmlere bağlı değiliz. Evet, filmimiz süper kahramanların var olduğu bir dünyada geçiyor. Ancak bu, belirli bir olayın, belirli bir ittifakın veya geçmişten gelen belirli şeylerin filmimizin nereye gideceğini belirlediği anlamına gelmez."

    James Gunn da geçtiğimiz günlerde "Superman: Legacy"nin ilk tam DCU filmi olduğunu söylemiş ama ilk DCU karakterinin "kesinlikle" Blue Beetle olduğunu vurgulamıştı.

    "Cobra Kai" oyuncularından Xolo Maridueña'nın başrolü üstlendiği "Blue Beetle" Meksikalı Amerikalı bir genç olan Jamie Reyes'i merkezine alıyor. Bir uzaylı kalıntısı, simbiyotik ev sahibi olarak Jaime'yi seçer ve gence olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip bir zırh verir. Süper kahraman Blue Beetle olurak yeni hayatına başlayan Jamie'in kaderi sonsuza kadar değiştirir.

    "Blue Beetle" 18 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top