Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti

    Filmin dünya çapındaki başarısı katlanarak büyüyor.

    Sony Pictures

    Sony Pictures Animation'ın büyük bir eleştirel beğeniyle karşılanan filmi "Spider-Man: Across the Spider-Verse" dünya çapındaki hasılatını arttırmaya devam ediyor. Filmin dünya çapındaki hasılatı 506.3 milyon dolara ulaşarak yarım milyon dolar eşiğini atladı.

    Film Haziran ayının ilk haftanda vizyona girdiğinde Amerika gişesinde 120 milyon dolar ve dünya çapında 209 milyon dolar açılış hasılatı elde etti. Böylece Sony'nin tüm zamanların en büyük animasyon film açılışına imza attı.

    Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden gelen mükemmel incelemeler ve ağızdan ağza yayılan güçlü sözler ile canlanan film, harika işler yapmayı başardı ve 2018'deki ilk film "Spider-Man: Into the Spider-Verse"in toplam hasılatını vizyona girdikten sonraki ilk 12 günü içinde kazandı.

    "Across the Spider-verse" dünya çapında 2023'ün en çok kazanan dördüncü filmi olarak "Süper Mario Kardeşler Filmi", "Galaksinin Koruyucuları 3" ve "Hızlı ve Öfkeli 10"un ardından geliyor. Amerika gişesinde ise filmin hasılatı "Hızlı ve Öfkeli 10"dan daha yüksek, bu da onu bir basamak yukarıya taşıyor.

    Spider-Verse Devam Filminde Daha Çok Gwen Stacy Olacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top