Hesabım
    Ethan Coen'in İlk Solo Filmi "Drive Away Dolls"un Fragmanı Yayınlandı

    "Drive Away Dolls" 22 Eylül'de sinemalarda!

    Yıllarca kardeşi Joel Coen ile birlikte çalışan Ethan Coen'in ilk solo yönetmenlik denemesi olan komedi ve macera filmi "Drive Away Dolls"tan ilk fragman yayınlandı.

    1970'lerin lezbiyen - yol macerası filmlerinin bir enkarnasyonu olacağı belirtilen filmin senaryosunu Ethan Coen ve eşi Tricia Cooke'un yıllar önce kaleme aldığı biliniyor. İkili "Drive Away Dolls"un bir üçlemenin ilk ayağı olacağını da doğruladılar.

    Başrollerini Margaret Qualley (Once Upon A Time in Hollywood, Maid) ve Geraldince Viswanathan'ın (Blockers) üstlendiği "Drive Away Dolls" iki kadına odaklanıyor: Yakın zamanda yaşadığı ayrılığı atlatamayan, sınır tanımayan özgür bir ruh olan Jamie (Qualley) ve çaresizce gevşemeye ihtiyacı olan ağırbaşlı arkadaşı Marian (Viswanathan).

    Yeni bir başlangıç ​​arayışında olan ikili, Tallahassee'ye doğru plansız bir yolculuğa çıkar, ancak bir grup beceriksiz suçluyla yolları kesişince işler ters gider. Filmde ayrıca Pedro Pascal, Beanie Feldstein, Colman Domingo, Bill Camp ve Matt Damon da rol alıyor.

    Orijinal senaryoyu birlikte yazan Coen ve Tricia Cooke; Robert Graf, Tim Bevan ve Eric Fellner ile birlikte yapımcılığını üstleniyor. "Drive Away Dolls" 22 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top