Hesabım
    Tarantino "Kill Bill 3" İçin Kapıyı Tamamen Kapattı

    Quentin Tarantino, "Kill Bill: Volume 3"ü çekmeyeceğini belirtti.

    .

    Quentin Tarantino imzalı Kill Bill serisinin noktalanmasından bu yana 20 yılı aşkın süre geçmesine ve yönetmen 10. filminden sonra emekli olacağını açıklamasına rağmen, yıllardır konuşulan potansiyel bir üçüncü filme yönelik büyük bir ilgi var. ancak şu anda son sinema filminin hazırlıkları içinde olan Tarantino başka bir Kill Bill filmi çekmeyeceğini doğruladı.

    "Kill Bill: Volume 1" ve "Kill Bill: Volume 2", düğününde kendisini öldürmeye çalışan eski patronu Bill ve meslektaşlarına karşı şiddet dolu bir intikam arayışına giren eski suikastçı Beatrix "The Bride" Kiddo'nun hikayesini anlatıyordu.

    Üçüncü filmin Uma Thurman'ın Beatrix karakterinin kızına odaklanacağı ve bu karakteri Thurman'ın kızı Maya Hawke'ın oynayacağına dair söylentiler son zamanlarda artmıştı. Tarantino "The Movie Critic" adlı son filmini duyurduğunda bile hayranlar yönetmenin üçüncü bir Kill Bill filmi için istisna yapacağını düşünüyordu.

    Fakat Tarantino, De Morgen ile konuşurken "Kill Bill: Volume 3" için kapıları kesin olarak kapattı: "Bunun olacağını düşünmüyorum. Son filmim bir film eleştirmeni, bir erkek eleştirmen hakkında ve 70'lerde geçiyor."

    Yönetmen 2019'da bir radyo röportajında ​​üçüncü bir "Kill Bill"in "kesinlikle olası" olduğunu söylemişti ancak aradan geçen yıllarda bu fikirden tamamen vazgeçmiş gibi görünüyor.

    Quentin Tarantino'nun Son Filmi "The Movie Critic" Hakkında Yeni Detaylar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top