Hesabım
    "Superman: Legacy" Köken Hikayesi Anlatmayacak

    Yeni DC Evreni Superman'in köken hikayesini pas geçiyor.

    .

    Tom Holland’ın Spider-Man'i ve Robert Pattinson'ın Batman'inin ardından David Corenswet'in Superman'i de köken hikayesi olmadan izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    2025 yılında vizyona girecek olan "Superman: Legacy" için David Corenswet'in Superman / Clark Kent, Rachel Brosnahan'ın ise Lois Lane olarak seçildiği geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Filmi, yeni DC Evreni'nden sorumlu olan James Gunn yazdı ve aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenecek.

    Twitter'da hayranların sorularını yanıtlamak için sık sık vakit ayıran Gunn, bu kez yeni sosyal medya platformu Bluesky'da, filmin ünlü "All-Star Superman" çizgi romanının açılışını perdeye taşıyıp taşımayacağını soran bir hayranına yanıt verdi.

    Krypton'ın yıkımını ve Kal-El'in kapsülünün Kansas'a inişini gösteren bu sekans, Richard Donner'ın orijinal 1978 filminin açılış bölümünde nereyse birebir yansıtıldı. "Bence onun kökenini filmlerde bu zamana kadar yeterince gördük!" diyen Gunn, "Superman: Legacy"nin köken hikayesi anlatmayacağını belirtti.

    DC Stüdyolarının eş başkanı Peter Safran da filmin Superman'in kariyerindeki ilk yılları ele alacağını ve dünyaya gelişini göstermeyeceğini belirtmişti. Birbirine bağlı dizi ve filmlerden oluşan yeni DC Evreni'ni resmen başlatacak olan "Superman: Legacy"nin çekimleri önümüzdeki ilkbaharda başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top