Hesabım
    "Bob Marley: One Love"dan İlk Tanıtım Yayınlandı!

    İkonik müzisyen Bob Marley'nin hayatı film oldu!

    Paramount Pictures, ikonik reggae öncüsü, efsane müzisyen Bob Marley'nin hayatını anlatan “Bob Marley: One Love”ın tanıtım fragmanını yayınladı.

    Marley ailesiyle ortaklaşa üretilen hikaye, sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham veren bir ikonun hayatını ve müziğini kutluyor. Film izleyiciler, Bob'un zorlukların üstesinden gelme konusundaki güçlü öyküsünü, dünya çapında Jamaika müziğinin görünürlüğünü artıran ve onu popüler kültürde küresel bir figür haline getiren devrim niteliğindeki müziğinin ardındaki yolculuğu keşfetmeye davet ediyor.

    Efsane müzisyeni Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) canlandırırken, eşi Rita'ya Lashana Lynch (No Time To Die) hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jesse Cilio, James Norton, Michael Gandolfini, Nadine Marshall ve Anthony Welsh gibi isimler yer alıyor.

    "Bob Marley: One Love"ın yönetmenliğini, "King Richard" yönetmeni Reinaldo Marcus Green üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Zach Baylin, Frank E. Flowers ve Terence Winter kaleme aldı. İngiltere ve Jamaika'da çekilen projenin yapımcılığını Ziggy Marley üstleniyor.

    Bob'un gezindiği, futbol oynadığı ve şarkı söylediği gerçek yerlerde çekim yapmak da dahil olmak üzere, filmin olabildiğince özgün olmaya çalıştığı bildiriliyor. Marley, dünya çapında 75 milyondan fazla plak satışıyla hala tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olarak yerini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top