Hesabım
    "Shang-Chi" Devam Filmini 2026'ya Kadar Beklemeyin!

    Simu Liu, Shang-Chi devam filmine dair güncellemeleri paylaştı.

    Marvel Studios

    Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerde yer aldığı "Barbie" filminin oyuncu kadrosunda yer alan ve filmin tanıtım turlarına katılan Simu Liu, Marvel Sinematik Evreni'ndeki durumuna dair de güncelleme paylaştı.

    Aktör 2021 Eylül'ünde vizyona giren "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" filmiyle Marvel dünyasına adım atmıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin 4. fazında çıkan filmlerin büyük çoğunluğunun aksine oldukça olumlu eleştirilerle karşılanan filmin devam filmi de hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor.

    Ancak Marvel Stüdyoları'nın geçtiğimiz yıl açıkladığı 5. ve 6. faz planları arasında "Shang-Chi 2"ye dair bir işaret yer almıyordu. Bunun yanı sıra, filmin yönetmeni Destin Daniel Cretton, Mayıs 2025'te vizyona girecek "Avengers: The Kang Dynasty" filmini yönetmek için anlaştı. Cretton aynı zamanda "Wonder Man" dizisi üstünde çalışıyor, yani takvimi oldukça yoğun.

    Yeni sosyal medya platformu Threads'te devam filminin durumu sorulduğunda Simu Liu, filmin bir "Avengers" filminden sonra geleceğinin kendisine söylendiğini doğruladı ancak filmin çeşitli nedenlerle ertelenmeye devam ettiğini ekledi:

    "[Bana] Avengers'ı takip edeceği söylendi, ancak bu benim kontrolüm dışındaki koşullar nedeniyle ertelenmeye devam ediyor :( Yakında paylaşacak daha somut haberler almayı umuyorum."

    Marvel'in değişen yayın takvimi, film tarihlerinin sabitlenmesini zorlaştırıyor. Beşinci "Avengers" filmi yani resmi adıyla "Avengers: The Kang Dynasty" şu anda 1 Mayıs 2026'da vizyona girecek olarak görünüyor. Ancak stüdyonun o yıl 13 Şubat, 24 Temmuz ve 6 Kasım'da vizyona girecek, henüz isimleri açıklanmayan filmleri de var. Bunlardan birinin "Shang-Chi 2" olma ihtimali var ancak filmin henüz duyurulmaması şüphe uyandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top