Hesabım
    Joaquin Phoenix'li "Napoleon"dan İlk Fragman!

    Ridley Scott'ın tarihi dramı "Napoleon"dan ilk teaser fragman yayınlandı!

    Usta yönetmen Ridley Scott'ın merakla beklenen "Napoleon" filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmde Napolyon Bonapart'a Oscar ödüllü aktör Joaquin Phoenix hayat veriyor.

    Filmin David Scarpa (All The Money in the World, The Day The Earth Stood Still) tarafından kaleme alınan senaryosu, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerden Fransa İmparatorluğu'na yükselişini anlatacak. Yayınlanan ilk resmi posterde de "Hiçlikten geldi. Her şeyi ele geçirdi." sloganı dikkat çekiyor.

    .

    Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanılan filmde, aynı zamanda eşi Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniliyor. Filmde Josephine'e "Pieces of a Woman" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar ödülüne aday gösterilen ve bu hafta sonu vizyona girecek "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma - Birinci Bölüm" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Vanessa Kirby hayat veriyor.

    Ülkemizde 24 Kasım'da vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ludivine Sagnier, Ben Miles, Tahar Rahim, Catherine Walker, Youssef Kerkour, Paul Rhys, Matthew Needham, John Hollingworth gibi isimler yer alıyor.

    Ödül sezonunda öne çıkması beklenen "Napoleon" filmine geri sayım devam ederken, Ridley Scott şu günlerde Paul Mescal başrollü "Gladyatör 2"nin çekimlerini gerçekleştiriyor. Scott ve Joaquin Phoenix ilk olarak 2000 yapımı "Gladyatör" filminde birlikte çalıştı ancak Phoenix'in karakteri devam filminde yer almıyor.

    Joaquin Phoenix'in Performansı, Ridley Scott'a "Napoleon"u Yeniden Yazdırmış!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top