Hesabım
    "Deadpool 3"e İlk Bakış: Hugh Jackman Klasik Wolverine Kostümünü Giydi!

    Hugh Jackman "Deadpool 3"ten ilk fotoğrafını paylaştı.

    .

    Çekimleri İngiltere'de devam eden "Deadpool 3"ten Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'lı ilk görsel geldi. Wolverine rolüne geri dönen Hugh Jackman'ın çizgi romanlardaki sarı kostümü ilk kez giymesi hayranları heyecanlandırdı.

    Jackman, "Deadpool 3"te geri dönmesinin, karakteri öldürerek hikayesini noktalayan 2017 yapımı "Logan" ile ters düşmeyeceğine söz vermişti. Filmden paylaşılan ilk kare, Jackman'ın hayranlara verdiği sözü doğruluyor gibi görünüyor. Wolverine bu kostümü daha önce büyük ekranda hiç giymediğinden, bu filmdeki Wolverine muhtemelen Jackman'ın daha önce oynadığı Wolverine'in yinelemesi değil, karakterin farklı bir versiyonu olacak.

    Deadpool 3 için Marvel rolüne geri dönen tek isim Hugh Jakman değil. Jennifer Garner da ilk kez 2003'te "Daredevil"de canlandırdığı Elektra olarak filmin oyuncu kadrosuna katıldı. Hem Garner'ın varlığı hem de Hugh Jackman'ın sarı kostümü "Deadpool 3"ün 20th Century Fox çatısı altında çıkan Marvel karakterlerini bir araya getiren bir çoklu evren filmi olduğu yönündeki iddiaları destekliyor.

    Deadpool 3: Jennifer Garner, Elektra Rolüne Geri Dönüyor

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Vanessa olarak geri dönen Morena Baccarin, Negasonic Teenage Warhead olarak geri dönen Brianna Hildebrand ve "The Crown" yıldızı Emma Corrin ile "Succession" yıldızı Matthew Macfadyen yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunda Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu "The Adam Project" ve "Free Guy" filmlerini yöneten Shawn Levy'nin oturduğu "Deadpool 3" 3 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

    Hugh Jackman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top