Hesabım
    Woody Harrelson ve Owen Wilson'dan Gerilim Filmi Geliyor

    İkili "Lips Like Sugar" adlı suç geriliminde başrolleri paylaşacak.

    .

    Woody Harrelson ve Owen Wilson, gerçek bir hikayeye dayanan gerilim filmi "Lips Like Sugar"da birlikte rol alacaklar.

    1984 Olimpiyat Oyunları sırasında, Batı Los Angeles'ın punk ve kaykay dünyalarında geçen hikaye, hayatın farklı kesimlerinden iki genç kızın arkadaşlığını konu alıyor. Şehir yetkilileri Olimpiyatlara odaklanırken, kızlardan biri kaybolur ve iki eski dedektifin hayatları bu vakayla bağlantılı olarak kesişir.

    Harrelson ve Wilson filmde bu iki dedektifi canlandıracaklar. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise henüz belli değil ancak oyuncu seçmelerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

    Filmin yönetmenliğini Grammy ödüllü Brantley Guiterrez üstlenecek. Senaryo Anthony Tambakis (Warrior) tarafından yazıldı ve filmin müzikleri Will Butler'a (Her) emanet edildi. Prodüksiyon bu yılın ilerleyen zamanlarında başlayacak. Woody Harrelson aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    Son olarak HBO dizisi "White House Plumbers" ile izleyici karşısına çıkan Harrelson ve yakın zamanda Disney'in "Perili Köşk" filmiyle sinemalara gelecek olan Wilson, daha önce Harrelson'ın "Lost in London" filmi için bir araya gelmiş ve "Kahraman İkili" (Free Birds) adlı animasyon filminde ana karakterleri seslendirmişlerdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top